Activiteiten

Beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep Nienoord Leek

Datum 10 mrt 2019
Locatie Landgoed Nienoord
Website bekijken
Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij Loopgroep Nienoord te Leek een beginnerscursus hardlopen te volgen. De clinic is bedoeld voor beginnende lopers die willen leren hardlopen of voor diegenen die door blessures of ander ongerief lange tijd "uit de running" zijn geweest en weer bij "Af" moeten beginnen. Doel van de clinic is om na drie maanden 5 km te kunnen hardlopen of dribbelen. Aandacht wordt besteed aan warming-up en cooling down, bewegelijkheidsoefeningen, looptechniek e.d.. De opbouw van de trainingen gaat van stevig doorwandelen tot het aaneengesloten een 5 km kunnen hardlopen. De trainers geven achtergrondinformatie over alles wat met hardlopen te maken heeft zoals kleding, blessurepreventie, voeding, trainingsvormen en trainingsopbouw
Gedurende drie maanden (maart, april en mei) wordt er getraind (13 x) op het Landgoed Nienoord te Leek. Vertrek om 19.15 uur vanaf het ijsbaangebouwtje op de grote parkeerplaats. Duur van de training ongeveer anderhalf uur, steeds op donderdagavonden. Eerste trainingsavond: 7 maart. Minimum leeftijd voor deelname:14 jaar. De trainingen worden gegeven door Peter Wolters en Liset de Groot.
De kosten voor deelname bedragen € 30 . Na betaling is de deelnemer tijdelijk lid van de Loopgroep en dat betekent tevens een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie met een collectieve WA-verzekering. Na afloop van de cursus kan de deelnemer lid worden van de Loopgroep (niet verplicht). Hiervoor ontvang je eenmalig een factuur van € 7,50 administratiekosten. 
Voor informatie contact opnemen met Peter Wolters (06-57463939) of via beginnersgroep@loopgroepnienoord.nl  Aanmelden via onderstaand formulier.
Na opgave ontvang je een factuur maar je hebt ook de mogelijheid om toestemming te geven voor een eenmalig incasso. 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 30,-
Aantal inschrijvingen: 17

© Loopgroep Nienoord

De gezelligste loopgroep van het Westerkwartier.

Terug naar boven