Activiteiten

Beginnerscursus voor huidige leden.

Datum 6 mrt 2018
Tijdstip 19:00 - 20:30 uur
Locatie Zwemkasteel Landgoed Nienoord
Adres Leek
Maximaal aantal deelnemers 5
Beginnerscursus voor huidige leden.


Leden van de Loopgroep die al enige tijd niet meer gelopen hebben of terugkomen vanuit een blessure, kunnen deelnemen aan de beginnersgroep. We verwachten dan dat je zoveel mogelijk trainingen bijwoont; er is plaats voor maximaal 5 leden en 20 nieuwe aanmeldingen van buiten.
Gedurende 13 weken wordt er getraind volgens een verantwoord trainingsschema onder leiding van twee ervaren en gediplomeerde hardlooptrainers. Het doel van deze trainingen is om een afstand van 5 kilometer aan één stuk te kunnen hardlopen. Elke training bestaat uit rustig inlopen, losmaakoefeningen, looptechniek en een geleidelijke opbouw in hardlopen: van stevig wandelen tot dribbelen en hardlopen. De trainers geven achtergrondinformatie over alles wat bij hardlopen komt kijken zoals kleding, blessurepreventie, voeding, trainingsvormen en de eigen trainingsopbouw.

De beginnersgroep, met maximaal 25 deelnemers, start op donderdagavond 1 maart en loopt tot eind mei. De startlocatie van de eerste trainingen in maart is in het Zwemkasteel Landgoed Nienoord. De trainingen beginnen om 19.00 uur en eindigen om 20.30 uur. De minimum leeftijd is 14 jaar. De kosten voor deelname bedragen € 30. Als je na afloop besluit lid te worden van de Loopgroep Nienoord (wat overigens geen verplichting is) gelden voor de rest van het kalenderjaar gereduceerde tarieven. Voor informatie kan je contact opnemen met Anko Odding (tel. 06-22553346) of Peter Wolters (tel. 06-57463939) of via beginnersgroep@loopgroepnienoord.nl


Aanmelden kan via onderstaand opgaveformulier.
Als het maximaal aantal deelnemers van 5 is bereikt kun je niet meer inschrijven.

We kunnen u wel op de reservelijst plaatsen; Stuur dan een email naar:
info@loopgroepnienoord.nl U ontvangt van ons een bevestiging.


Let op: Onderstaand formulier is voor huidige leden van Loopgroep Nienoord.


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 7

© Loopgroep Nienoord

De gezelligste loopgroep van het Westerkwartier.

Terug naar boven