Welkom bij Loopgroep Nienoord

 Marcel van Wijk, voorzitter.
Beste lezer leuk om te zien dat je interesse hebt in hardlopen en op deze pagina bent uitgekomen.

Ik wil hierbij dan ook graag onze loopgroep aan je voorstellen:

Loopgroep Nienoord is al jaren een begrip in de regio en bestaat al meer dan 30 jaar.
We hebben een goed team van 7 enthousiaste geschoolde trainers en 5 trainingsmomenten per week en lopen in verschillende tempo groepen.

Je bepaalt zelf in welke groep je meeloopt, maar het is wel belangrijk dat je het tempo in de groep goed kunt volgen.

Onze trainingen vinden plaats op verschillende locaties in de omgeving van Leek. Met als terugkerende basis de parkeerplaats van landgoed Nienoord waar wij ook onze naam aan danken.

Onze club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie en bestaat uit recreatieve lopers en wedstrijdlopers op recreatief niveau. Momenteel bedraagt ons ledenbestand ca. 185 leden.

Het doel van onze club is om op een leuke en gezellige manier samen te lopen en elkaar te motiveren. Naast de loopgroep is er nog een aparte stichting van waaruit onder andere de Leekster Lente Loop en Nienoordcross worden georganiseerd. Hierin zijn vele vrijwilligers van onze mooie loopgroep vertegenwoordigt.

Mocht je naar aanleiding van dit verhaal enthousiast geworden zijn over onze Loopgroep neem dan vooral contact met ons op om geheel vrijblijvend een aantal keren mee te trainen om te zien of Loopgroep Nienoord iets voor jou is.

We zien je graag op 1 van onze trainingen.
 

Namens het bestuur

Marcel van Wijk 

 

 Peter Wolters, hoofdtrainer.

Leuk dat je belangstelling hebt voor onze trainingen. Onze 7 trainers staan klaar om 5x per week leuke, afwisselende trainingen te verzorgen voor recreanten en recreatieve wedstrijdlopers. Een goede sfeer en blessurepreventie heeft onze prioriteit, daarna werken we aan behoud of verbetering van de prestaties. Alle trainers hebben het diploma Looptrainer 3 van de Atletiekunie, een vergelijkbare opleiding en/of veel praktijkervaring.

 

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen. Als belangstellende mag je 4x gratis komen meetrainen. Meld je in dat geval enkele minuten voor de training begint bij de trainer, je hoeft je niet vooraf aan te melden. De enige voorwaarde die we stellen is dat je een half uur lang achtereen kan dribbelen. Op deze manier krijg je een goede indruk van onze trainers, onze trainingsaanpak en je medelopers.

Op dinsdagavond hebben we 3 niveaugroepen A, B en C, op donderdagavond 2 niveaugroepen A en B. De overige ochtendtrainingen op woensdag, zaterdag en zondag trainen we in 1 groep voor alle niveaus. Zie verder op deze website voor meer informatie over de vertreklocaties, trainingstijden en -programma.

Minstens 1x per jaar hebben we een beginnersgroep, voor beginnende hardlopers met een heel rustige opbouw en veel uitleg erbij.

 

Met groet,

Peter Wolters 

 Hans van Leeuwen, redacteur
Welkom bij de redactie van de website van Loopgroep Nienoord

De redactie van de website van Loopgroep Nienoord bestaat momenteel uit vijf personen:

Chris Renkema en Bert Rekker zorgen voor het technisch goed functioneren van de website. Rik Tangerman en Hans van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Arjan de Vries is de link naar social media. Met elkaar proberen we er iets moois van te maken. Daartoe komen we ongeveer 1 x per drie maanden fysiek bij elkaar. Tussendoor houden we met elkaar contact via de email en whatsapp.

De website is bedoeld voor intern en extern gebruik. Intern, dat wil zeggen voor gebruik binnen de vereniging; denk aan de alleen voor leden te bekijken ledenpagina (inloggen), maar ook aan de mededelingen over de clubcompetitie, de trainingsmomenten (waar, wat en wanneer ?), de uitslagen van gelopen wedstrijden etc.. Extern, dat wil zeggen voor gebruik door niet-leden; denk aan informatie over beginnerscursussen, Leekster Lente Loop en de Nienoord winterlopen, aanmelden als lid e.d..

Op de home-pagina verschijnt al het recente nieuws van binnen en van buiten de vereniging, mits gerelateerd aan de club(leden) en/of het hardlopen. Maar…… de website kan niet zonder jou. Heb je iets mee te delen, een mooi of een minder mooi verhaal, een hardloopervaring, - bespiegeling of - beschouwing, een wedstrijdverslag, een oproep om mee te doen aan een wedstrijd, of wat dan ook. Zet het op ‘papier’ (het liefst in Word maar dat hoeft niet) en mail het aan redactie@loopgroepnienoord.nl en grote kans dat je bericht voorpaginanieuws wordt. Stuur een leuke foto mee, als je die hebt.

Veel succes !!

Hans van Leeuwen 

Enthousiast geworden?

Kunnen we ons best voorstellen. Of heb je nog heel veel vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur maar een email via onze contactknop. Of kom gewoon langs op één van onze trainingen. Uiteraard, geheel vrijblijvend. 

© Loopgroep Nienoord

Alle afbeeldingen op deze website zijn rechtenvrij of met verleende toestemming.
Niet eens met een afbeelding?  Mail ons info@loopgroepnienoord.nl

De gezelligste loopgroep van het Westerkwartier.

Terug naar boven