Activiteiten

Beginnerscursus hardlopen.

Datum 9 mrt 2020
Tijdstip 19:00 uur
Locatie Landgoed Nienoord

Ook in 2020 is het weer mogelijk om bij Loopgroep Nienoord te Leek een beginnerscursus hardlopen te volgen. De clinic is bedoeld voor beginnende lopers die willen leren hardlopen of nieuwe leden die echt vanaf de basis willen beginnen. Doel van de clinic is om na drie maanden 5 km te kunnen hardlopen of dribbelen. Aandacht wordt besteed aan warming-up en cooling down, bewegelijkheidsoefeningen, looptechniek e.d.. De opbouw van de trainingen gaat van stevig doorwandelen tot het aaneengesloten een 5 km kunnen hardlopen. De trainers geven achtergrondinformatie over alles wat met hardlopen te maken heeft zoals kleding, blessurepreventie, voeding, trainingsvormen en trainingsopbouw.


Gedurende drie maanden (maart, april en mei) wordt er op donderdagavond getraind (ca. 12 x) op het Landgoed Nienoord te Leek. Start om 19.15 uur tot uiterlijk 20.30 uur. Eerste trainingsavond: 5 maart 2020. Minimum leeftijd voor deelname:14 jaar. De trainingen worden gegeven door Peter Wolters en een assistent.
De kosten voor deelname bedragen € 30. Bij betaling is de deelnemer tijdelijk lid van de Loopgroep en dat betekent tevens een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie met een collectieve WA-verzekering. Na afloop van de cursus kan de deelnemer lid worden van de Loopgroep (niet verplicht).
Voor informatie contact opnemen met Peter Wolters (06-57463939) of via beginnersgroep@loopgroepnienoord.nl Aanmelden via onderstaand formulier. Betaling volgt na toestemming voor een eenmalige incasso.

 

De voordelen op een rij:

  • 12 trainingsavonden door gediplomeerde trainer(s)
  • trainingsschema voor 12 weken, incl. huiswerk
  • reflectiehesjes zijn beschikbaar
  • zowel theorie en uitleg binnen, als oefeningen buiten
  • 3 maanden lid van Atletiekunie met collectieve WA-verzekering
  • certificaat na halen van de 5-km loop
  • aansluitend mogelijkheid tot lidmaatschap van Loopgroep Nienoord tot 31 december ad € 7,50.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 30,-
Aantal inschrijvingen: 20

© Loopgroep Nienoord

De gezelligste loopgroep van het Westerkwartier.

Terug naar boven